Військові з Дніпропетровської області знищили російську колону на Харківщині

Військові з Дніпропетровської області знищили російську колону на Харківщині

Військові з Дніпропетровської області знищили російську колону на Харківщині - фото: youtube.com/c/БутусовПлюс

Події
10 вересня 2022 15:03

Бійці 25-ї повітряно-десантної Січеславської бригади брали участь у визволені міста Балаклія на Харківщині. Вони без відпочинку атакували ворога.  

Так, група українських бійців під командуванням командира з позивним "Барс" з розвідки 25-ї повітряно-десантної Січеславської бригади глибоко прорвалась у тил російських військ під Балаклією та влаштувала результативну засідку на російську колону. Про це повідомляє журналіст Юрій Бутусов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, було знищено російський пікап разом з двома окупантами та 120-ти міліметровим гранатометом. Ще троє найманців з Москви з загону ЗС РФ "Редут" потрапило в полон.  

– 25-та повітряно-десантна бригада увійшла до числа героїв Балаклійськоі операції. Після 6 місяців важких боїв, десантники без відпочинку атакували ворога, і діяли максимально швидко, багато разів нашим воїнам вдалось захопити зненацька російські війська, – написав Юрій Бутусов.  

Нагадаємо, на Криворізькому напрямку Збройні Сили України знищують ворожу бойову техніку, засоби протиповітряної оборони та значну кількість окупантів в опорних пунктах.  Так, вони ліквідували два склади боєприпасів у Бериславському районі, що в Херсонській області та поромну переправу в районі Львового. 

Також наша авіація нанесла сім ударів по районах зосередження озброєння та техніки, понтонній переправі й по мостах. Ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 330 вогневих завдань.  Як наслідок, російська армія скоротилась на 75 окупантів, дев’ять танків, дві гаубиці "Мста-Б" та вісім одиниць авто-бронетехніки. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах