На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили два склади з боєприпасами та 75 окупантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили два склади з боєприпасами та 75 окупантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили два склади з боєприпасами та 75 окупантів - фото: Reuters

Події
10 вересня 2022 10:18

На Криворізькому напрямку по всій лінії зіткнення ситуація продовжує залишатися напруженою. Проте повністю перебуває під контролем Збройних Сил України, які знищують ворожу бойову техніку, засоби протиповітряної оборони та значну кількість окупантів в опорних пунктах. 

Так, за інформацією Оперативного командування "Південь", українські військові ліквідували два склади боєприпасів у Бериславському районі, що в Херсонській області та поромну переправу в районі Львового. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також наша авіація нанесла сім ударів по районах зосередження озброєння та техніки, понтонній переправі й по мостах. Ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 330 вогневих завдань. 

Як наслідок, російська армія скоротилась на 75 окупантів, дев’ять танків, дві гаубиці "Мста-Б" та вісім одиниць авто-бронетехніки. 

Мости та переправи на Криворізькому напрямку і надалі продовжують перебувати під щільним вогневим контролем українських бійців без можливості використання їх ворогом. 

Нагадаємо, 7 вересня десантники 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади та 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ збили два російських штурмовика Су-25 "Грач". Броньовані літаки окупантів були приземлені розрахунками ПЗРК "Ігла". 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах