Вибухи у Дніпрі 10 вересня: ракети прилетіли у два райони області

Вибухи у Дніпрі 10 вересня: ракети прилетіли у два райони області

Вибухи у Дніпрі 10 вересня: ракети прилетіли у два райони області - фото: launchphotography.com

Події
10 вересня 2022 09:12

В ніч на 10 вересня у Дніпрі чули вибухи. Ворог завдав ракетного удару по двом районам області – Синельниківському та Дніпровському. Також вкотре обстріляв Нікопольський район зі ствольної артилерії.  

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, ворог хотів атакувати Дніпро двома крилатими ракетами Х-59. Одну ракету збила ППО над Синельниківським районом.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інша влучила у виробниче підприємство та склад у Дніпровському районі. Там сталася пожежа, яку вже загасили. Також пошкоджено п’ять ангарів та залізобетонну споруду. На щастя, люди не постраждали.  

На ранок ворог також вдарив ракетами С-300 по Синельниківському району. Там пошкоджено фермерське господарство у громаді, яка межує з Донецькою та Запорізькою областями. Обсяг руйнувань з’ясовується.  

Крім цього, за ніч ворог двічі обстріляв з важкої ствольної артилерії Нікопольський район. Під ворожий вогонь потрапили Нікополь та Марганецька громада. Обійшлося без постраждалих.  

Микола Лукашук додав, що російська армія навмисно б’є по цивільних об’єктам з метою створити хаос та терор, аби посіяти паніку серед мирного населення. 

В інших районах Дніпропетровщини ніч була тихою. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах