У Дніпрі розшукують зниклого 17-річного хлопця (оновлено)

У Дніпрі розшукують зниклого 17-річного хлопця -

У Дніпрі розшукують зниклого 17-річного хлопця - фото: dp.npu.gov.ua

Події
21 серпня 2022 11:00

Поліція Дніпра розшукує зниклого неповнолітнього Сергія Ромащука. Він пішов з дому і досі не повернувся.

Оновлено в 15:12: хлопця знайшли. З ним все добре.

У ГУ НП Дніпропетровської області розповіли, що вчора, 20 серпня, близько десятої ранку хлопець пішов зі свого дому у Чечелівському районі. Назад він так і не повернувся. Наразі його рідні не знають, де він перебуває і що з ним сталося. Тому звернулися за допомогою до поліцейських.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сергій зростом приблизно 170 сантиметрів, у нього худорлява статура, коротке світле волосся та блакитні очі. Коли хлопця бачили в останній раз, то він був одягнений в джинсові шорти, білу футболку та червону кепку.

Якщо ви знаєте, де можете перебувати Сергій Ромащук або бачили його, то просимо звернутися до поліції за телефонами: 102, (096) 884 83 94.

Нагадаємо, що у Дніпрі сталося жорстоке вбивство. Чоловік повернувся додому та знайшов мертвим свого 12-річного пасинка. За попередньою інформацією, на спині хлопчика правоохоронці виявили чотири колото-різані рани. Крім цього, різана рана була в проекції ключиці, ще одна – на шиї. Також колота-різана рана була в черевній порожнині. Відомо, що батьків в момент вбивства не було вдома.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах