На Криворізькому напрямку ЗСУ вдарили по опорному пункту та знищили техніку окупантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ вдарили по опорному пункту та знищили техніку окупантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ вдарили по опорному пункту та знищили техніку окупантів - фото: t.me/kpszsu

Події
13 серпня 2022 10:58

На Криворізькому напрямку по всій лінії зіткнення ситуація продовжує залишатися напруженою. Проте, є стабільною і повністю перебуває під контролем Збройних Сил України. Окупанти продовжують нести втрати у живій силі та техніці. 

Як повідомив керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, українська авіація нанесла два удари по опорному пункту ворога – біля села Андріївка. Також – по скупченню ворожої сили і техніки біля Брускинського, неподалік Давидового Броду.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього, ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ знищили чотири одиниці броньованої та автомобільної техніки і склад боєприпасів у Бериславському районі Херсонської області.

За словами Олександра Вілкула, противник намагається відновити боєздатність підрозділів, що зазнали суттєвих втрат. Проте, завдяки українським воїнам, йому це не вдається. 

Нагадаємо, 11 серпня біля населеного пункту Червоний Маяк у Бериславському районі 49-та ворожа армія лишилася без свого пункту управління. В Іщенці, це біля Давидового Броду, уражено командно-спостережний пункт батальйонної тактичної групи 76-ої десантно-штурмової дивізії ворога. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах