Яка погода буде у Дніпрі на вихідних

Яка погода буде у Дніпрі на вихідних -

Яка погода буде у Дніпрі на вихідних - фото: zoolog.guru

Події
12 серпня 2022 17:54

Згідно з попереднім прогнозом погоди, у Дніпрі на вихідних – 13 і 14 серпня – буде дуже спекотно, а також можливий град з грозою.

Субота (13 серпня)

Прогноз погоди у Дніпрі на 13 серпня 2022 -Прогноз погоди у Дніпрі на 13 серпня 2022 - фото: sinoptik.ua

Зранку у Дніпрі небо буде покрито хмарами, але протримаються вони недовго. У другій половині дня пануватиме ясна погода. Температура повітря зранку буде приблизно 21-24 градуси, а вдень вона підвищиться до 29-32 градусів.

Попередження про погіршення погодних умов -Попередження про погіршення погодних умов - фото: meteo.gov.ua

По даним Укргідрометцентру, у Дніпропетровській області можлива гроза, а в окремих районах будуть град та шквали вітру швидкістю до 15-20 метрів на секунду.

Неділя (14 серпня)

Прогноз погоди у Дніпрі на 14 серпня 2022 -Прогноз погоди у Дніпрі на 14 серпня 2022 - фото: sinoptik.ua

Протягом дня у місті буде похмура погода, аде вдень можливе недовге прояснення. Зранку стовпчики термометра будуть у районі 25 градусів, а вдень максимально температура підвищиться до 32 градусів. Можливий невеликий вітер швидкістю до шести метрів на секунду. Ніяких опадів цього дня не прогнозують, тому парасольку можна не шукати.

Нагадаємо, що у п’ятницю ввечері та на вихідних у Дніпрі пройде багато цікавих заходів. Найцікавіші з них ми зібрали за цим посиланням.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах