У Дніпрі лікарі провели унікальну операцію і врятували військового

У Дніпрі лікарі провели унікальну операцію та врятували військового

У Дніпрі лікарі провели унікальну операцію та врятували військового - фото: dniprograd.org

Події
12 серпня 2022 16:14

З перших днів війни, медики Дніпропетровщини рятують постраждалих людей та військових. Так, в лікарі Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова врятували бійця ЗСУ. 

Він потрапив до медичного закладу з важким кульовим пораненням в голову на одній із ділянок фронту. Ворожа куля зупинилась під основою черепу. Воїн був на межі життя та смерті, проте медикам вдалося його врятувати.  Про це повідомив лікар-отоларинголог, кандидат медичних наук Анатолій Бакаєв. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Операція рятування воїна була проведена з допомогою найкращого світового медичного обладнання. 

Завідувач відділення отоларингології №1 лікарні Мечникова, заслужений лікар України Ярослав Соколенко та завідувач кафедри отоларингології Дніпровського державного медичного університету, професор, доктор медичних наук Олександр Ковтуненко виконали ендоназальне ендоскопічне видалення кулі з-під основи черепа. 

Лікарі врятували військовогоЛікарі врятували військового - фото: facebook.com/Анатолій Бакаєв

За словами лікаря Анатолія Бакаєва, пацієнт швидко одужує і має гарний настрій. Також дуже вдячний медикам за свій порятунок.  

– Лікарі Мечникова як завжди продовжують виконувати свій обов’язок зі спасіння людських життів! Допомагаємо усім. Не дивлячись на такий важкий час ми не зупиняємось навіть на мить, заради подальшого вдосконалення сучасних хірургічних підходів для покращення якості лікування, – написав Анатолій Бакаєв.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах