До лікарні Дніпра доставили 4-місячну дитину з переломом черепа

До лікарні Дніпра доставили 4-місячну дитину з переломом черепа -

До лікарні Дніпра доставили 4-місячну дитину з переломом черепа - фото: pexels.com

Події
12 серпня 2022 11:03

У Дніпрі рятують чотиримісячну дівчинку, яку випадково впустила молода мама. Наразі вона перебуває у реанімації.

Немовля з переломом черепа доставили у Дніпро з смт Новопокровка ще 11 серпня, повідомляє "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередньою інформацією, 20-річна жінка напередодні ввечері впустила дитину. Мати пояснила, що сталося це з необережності. Відомо, що сім’я перебуває на обліку як неблагополучна. Внаслідок падіння дитина отримала закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку другого ступеню, перелом лівої тім’яної кістки. Також у немовляти утворилася субдуральна гематома.

Зараз маленька дівчина перебуває у тяжкому стані у реанімації Дніпропетровської обласної дитячої лікарні. За її життя борються медичні працівники.

Нагадаємо, що у ніч на 12 серпня російські війська обстріляли Дніпропетровську область. Окупанти вдарили з реактивних систем залпового вогню та ствольної артилерії по Нікопольському та Криворізькому районах. Постраждали люди, а також зруйновані будинки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах