У лікарні Дніпра помер студент, який випав із балкону гуртожитку

У лікарні Дніпра помер студент, який випав із балкону гуртожитку -

У лікарні Дніпра помер студент, який випав із балкону гуртожитку - фото: t.me/dneproperatyv

Події
10 серпня 2022 10:00

У Дніпрі помер 20-річний хлопець, який випав з дев’ятого поверху нуртожитку Придніпровської державної академії фізичної культури та спорту.

За попередньою інформацією, лікарі протягом чотирьох днів боролися за життя молодого хлопця. На жаль, врятувати його не вдалося. Вчора, 9 серпня, стало відомо, що він помер у лікарні. Про це повідомляє "Дніпро оперативний".

Нещасна подія сталася 5 серпня у гуртожитку Придніпровської державної академії фізичної культури та спорту. За попередньою інформацією, 22-річний хлопець разом із своїм 20-річним другом сперлися на залізний парапет балкона. Той не витримав ваги молодих людей і вони зірвалися вниз. Один студент загинув на місці, другого госпіталізували у стані коми.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські окупанти обстріляли з "Градів" Нікопольський район. Вони випустили по житлових кварталах близько 80 реактивних снарядів. Під удар потрапили місто Марганець та Мирівська громада. Внаслідок обстрілу загинули 13 людей, ще 11 отримали поранення, а п’ятеро з них перебувають у тяжкому стані.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах