Окупанти розстріляли автобус з людьми, які евакуювалися до Кривого Рогу

Окупанти розстріляли автобус з людьми, які евакуювалися до Кривого Рогу

Окупанти розстріляли автобус з людьми, які евакуювалися до Кривого Рогу - фото: glavcom.ua

Події
02 серпня 2022 13:36

1 серпня російські військові скоїли ще один військовий злочин. Вони розстріляли мікроавтобус з людьми, які евакуювалися з окупованого села на Херсонщині до Кривого Рогу.  

Як розповів керівник військової адміністрації Кривого рогу Олександр Вілкул, вдень 1 серпня вісім мирних людей на мікроавтобусі евакуювалися з окупованого села Старосілля. У районі селища Довгове окупанти з мінометів розстріляли цей автобус.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В оперативному угрупованні військ "Каховка" повідомили, що двоє цивільних – 45-річний чоловік 35-річна жінка загинули відразу. Ще один чоловік помер по дорозі в лікарню. П'ятьох постраждалих військові медики евакуювали до Кривого Рогу – трьох чоловіків та двох жінок.

Наразі поранені у дуже тяжкому стані серйозними травмами: множинними переломами кінцівок, осколковими пораненнями, опіками по всьому тілу, забіями головного мозку та контузіями. Вони перебувають під наглядом лікарів. Одна людина перебуває в комі.

Нагадаємо, в ніч на 1 серпня ворог обстріляв Нікопольський район. Російська армія випустила по житлових кварталах Марганця та Червоногригорівської громади понад 60 снарядів з "Градів". Через обстріл поранено двоє жінок. Одна з них вагітна і у важкому стані знаходиться в лікарні. У Марганці пошкоджено вісім приватних будинків. В одному з них перебували шестеро дітей. На щастя, їх врятували. Обстрілом також зачепило кафе, швейне виробництво та електромережі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах