У Дніпрі чоловік співпрацював з окупантами: що йому загрожує

У Дніпрі чоловік співпрацював з окупантами: що йому загрожує

У Дніпрі чоловік співпрацював з окупантами: що йому загрожує - фото: masrawy.com

Події
28 липня 2022 13:59

Після початку збройної агресії Росії, наприкінці лютого, СБУ викрила мешканця Дніпра, який збирав інформацію щодо переміщення військової техніки Збройних сил України та співпрацював з окупантами.

Як повідомили в пресслужбі СБУ, розвідник від початку бойових дій також активно підтримував "руський мір" та злочинні дії окупантів у мережі Інтернет. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, в одній із закритих груп йому вдалося налагодити зв'язок із активними прихильниками ворога. Одному з них ворожий посібник надіслав інформацію про рух колони військової спецтехніки та особового складу ЗСУ. Ці дані окупанти могли використати для нанесення ракетного удару по українським військовим. 

Крім цього, зрадник планував практично допомагати агресору. При проведенні обшуку у нього знайшли та вилучили гранату, яку він міг використати на шкоду державній безпеці країни. Також – комп’ютерну техніку та засоби зв’язку.

Співробітники СБУ заблокували протиправну діяльність чоловіка. Суд визнав його винним у скоєнні злочинів, передбачених статею 110 та статею 263 Кримінального кодексу України. За гратами він проведе п’ять років.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах