Яка погода буде в Дніпрі на вихідних

Яка погода буде в Дніпрі на вихідних

Яка погода буде в Дніпрі на вихідних - фото: istockphoto.com

Події
22 липня 2022 17:48

За попередніми прогнозами синоптиків, на вихідних 23-24 липня у Дніпрі буде тепло, але не дуже спекотно. Також очікується дрібний дощ.

Субота (23 липня)

Яка погода буде в Дніпрі на вихідних  фото 1Яка погода буде в Дніпрі на вихідних фото 1

Зранку в Дніпрі небо буде вкрито хмарами. Така похмура погода триматиметься у місті до кінця дня. Також, синоптики прогнозують дрібний дощ у другій половині дня. Він буде йти до кінця вечора. Температура повітря очікується від 16 градусів до 26 градусів тепла. Разом з цим буде помірний вітер до 5/5 метрів за секунду.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Неділя (24 липня)

Яка погода буде в Дніпрі на вихідних  фото 2 1Яка погода буде в Дніпрі на вихідних фото 2

У неділю в Дніпрі буде сонячно та тепло. Опадів синоптики не прогнозують. Проте на вечір на небі з’являться легкі хмари. Температура максимально підніметься до +29 градусів. Сильного вітру не очікується. Вночі температура повітря – 25 градусів тепла.

Нагадаємо, що протягом цього тижня спеціалісти з Дніпропетровського лабораторного центру проводили дослідження якості води, проби якої взяли у межах міських пляжів Дніпра. У деяких пробах виявили відхилення.

У Дніпрі відхилення виявили на пляжі у парку Придніпровський. Там у воді перевищений показник ХСК (хімічне споживання кисню). При нормі не більше 30,0 мгО2 /дм3 показник ХСК складає 33 мгО2 /дм3. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах