На Дніпропетровщині 19-річний хлопець вбив матір та її подругу

На Дніпропетровщині 19-річний хлопець вбив матір та її подругу -

На Дніпропетровщині 19-річний хлопець вбив матір та її подругу - фото: stopcor.org

Події
18 липня 2022 13:43

У Дніпропетровській області 19-річного хлопця підозрюють у подвійному вбивстві. Він завдав численні удари ножем своїй матері та її подрузі.

У суботу, 16 липня, близько 18:30 до поліції надійшло повідомлення, що в одній з квартир на мікрорайоні "Черемушки" у Кам'янському молодий чоловік вбив двох людей. На місце події виїхали правоохоронці, повідомили у ГУ НП Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські встановили, що цього дня хлопець був вдома зі своєю 49-річною мамою та її 50-річною подругою. У певний момент між матір’ю та сином виник конфлікт, в який також втрутилася гостя. Під час сварки хлопець схопив ніж та завдав жінкам множині поранення. Вони отримали надто тяжкі травми, від яких померли на місці.

Хлопця затримали і оголосили йому про підозру за статтею за умисне вбивство двох осіб. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Хлопець вбив матір та її подругу -Хлопець вбив матір та її подругу - фото: dp.npu.gov.ua

Нагадаємо, що в ніч на 18 липня російські війські обстріляли місто Нікополь на Дніпропетровщині з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок обстрілу пошкоджено десяток будинків, лікарня, промислове та енергетичне підприємства, порт. Також на одній з вулиць міста пошкоджено водопровід та газовід. Зараз на місці працюють фахівці різних служб.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах