Над Дніпропетровщиною та Запоріжжям ППО збила чотири ворожі ракети

Над Дніпропетровщиною та Запоріжжям ППО збила чотири ракети

Над Дніпропетровщиною та Запоріжжям ППО збила чотири ракети - фото умовне: espreso.tv

Події
17 липня 2022 15:38

16 липня над Дніпропетровщиною та Запоріжжям підрозділи протиповітряної оборони повітряного командування "Схід" збили чотири ворожі ракети.

За інформацією командування, російські окупанти близько 15:20 випустили шість ракет Х-101(Х-555) зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспійського моря.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Приблизно о 16:30 чотири ракети знищили у небі над Запоріжжям та Дніпропетровською областю. Решта влучила у сільськогосподарське підприємство на Черкащині. Там знищено сільгосптехніку та завдано шкоди нечисельному поголів’ю худоби. За попередньою інформацією, загиблих людей немає.

Також уламки збитих ракет дісталися території Вільногірської громади в Дніпропетровській області. Один влучив у покрівлю приватного будинку в селі Кринички, другий – у дерево в міському парку поблизу телевежі. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Уламок російської ракети потрапив на територію паркуУламок російської ракети потрапив на територію парку фото - facebook.com/vilnogirskrada

Крім цього, вчора над Дніпропетровщиною українські військові збили черговий ворожий безпілотник – Орлан-10. 

Нагадаємо, система протиповітряної оборони (ППО) – це комплекс заходів, які військові застосовують для захисту території країни та її мешканців від засобів повітряного нападу супротивника (ракет, літаків, гелікоптерів, авіабомб). Так, виявляти та вчасно знищувати останні є головною метою ППО. Детальніше про те, як працює ППО читайте тут

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах