Хлопчик може бути живим: у Дніпрі збирають добровольців для пошуку 6-річної дитини

У Дніпрі збирають добровольців для пошуку 6-річної дитини

У Дніпрі збирають добровольців для пошуку 6-річної дитини - фото:facebook.com/PoliceDniproRegion

Події
14 липня 2022 16:12

7 липня на Дніпропетровщині зник 6-річний Василь Подкуйко. Він пішов з дому в селі Проточі Царичанського району і досі не повернувся. На його пошуки залучили близько 200 поліцейських різних служб, пошуково-рятувальний кінологічний загін "Антарес", представників ТРО, волонтерів та місцевих жителів. Хлопчика шукають вже сім днів.

За останньою інформацією, що надійшла волонтерам, є надія, що дитина жива. Вони закликають до допомоги усіх небайдужих та 15 липня оголосили збір добровольців у Дніпрі. Пише Обласний інформаційний штаб Дніпропетровщини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Аби приєднатися до пошуків зниклої дитини, потрібно прийти за адресою збору: Турбінний узвіз, 4, о 09:00. Для уточнення інформації, можна зателефонувати за номером 068-11-00-911.

Також, пошукові групи потребують фінансової підтримки. Адже автомобілі, які використовують для розшуку зниклого хлопчика, треба заправити. Детальну інформацію, аби підтримати волонтерів коштами, можна дізнатися тут.

Нагадаємо, 12 липня поліцейські повідомили, що у Дніпровському районі, село Проточі на каналі Дніпро-Донбас ймовірно потонула дитина. Водолази-рятувальники на човні обстежили 200 тисяч квадратних метрів надводної акваторії та за допомогою водолазно-рятувального спорядження обстежили 800 квадратних метрів на глибині 3-6 метрів водойми. Тіло дитини, яка перебуває у розшуку, не знайшли.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах