Що зараз із цуценятами, маму яких застрелив військовий у Дніпрі

Що зараз із цуценятами, маму яких застрелив військовий у Дніпрі

Що зараз із цуценятами, маму яких застрелив військовий у Дніпрі - фото: nashemisto.dp.ua

Події
08 липня 2022 17:46

6 липня, у Дніпрі, на вулиці Передовій, військовий розстріляв собаку на автозаправній станції. У неї залишилися маленькі цуценята. Чоловіка мають затримати і він понесе покарання за свій вчинок.

У момент вбивства собака годувала своїх цуценят. Троє з них дивом вижили. Зараз за ними доглядають ветеринари. Вони лікують їх від поранень. Також песики досі переживають стрес і почуваються спокійно лише з волонтеркою, яка їх врятувала. Про це повідомляє "Наше Місто".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Засновниця притулку "Ковчег" Анна розповідає, що після трагедії до неї зателефонувала волонтерка, яка опікується 40 собаками та кожного ранку годувала загиблу маму цуценят. Вона була свідком цієї страшної події.

– Вона зателефонувала вранці, благаючи врятувати цуценят. З її слів, мама вискочила на дорогу, після того як її підстрелили. Тому декілька цуценят почавили машини. Проте, троє вижили. Вони були всі в крові мамки та із забиттями. У одного пробита грудна клітка. Ми цю рану зашили і все, що могли для них зробити, ми зробили, – сказала Анна.

Вона сподівається, що маленькі собачки знайдуть собі люблячих господарів у Дніпрі, які їх ніколи не покинуть. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах