На Криворізькому напрямку ЗСУ відбили штурм та знищили групу диверсантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ відбили штурм та знищили групу диверсантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ відбили штурм та знищили групу диверсантів - фото: gur.gov.ua

Події
07 липня 2022 10:29

На Криворізькому напрямку українські військові майже повністю знищили диверсійно-розвідувальну групу противника.

Як повідомили в оперативному зведенні Генштабу ЗСУ, в районі села Добрянка Херсонської області наші воїни майже повністю знищили диверсійно-розвідувальну групу окупантів та успішно відбили штурм, який вони зробили після цього.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула, українська авіація, яку російські пропагандисти поховали ще чотири місяці тому, успішно діє. Загарбники продовжують зазнавати втрат у живій силі та техніці.

Проте ситуація на Криворізькому напрямку залишається напруженою. Ворог активізував застосування своєї бойової авіації. Зокрема, провів гелікоптерні атаки з переправи через річку Інгулець на півночі Херсонщини, а також атакував район, нещодавно звільненої українськими військами, Іванівки. Проте результату не досягнув, наших втрат немає.

Нагадаємо, що в ніч на 7 липня ворог знову бив по Криворізькому району. Окупанти обстріляли Зеленодольську громаду. У Мар’янському пошкоджена лінія електропередач. Село частково залишилось без світла. Люди не постраждали. Також загарбники вдарили по прикордонним територіям Зеленодольська та Великої Костромки. Руйнувань і постраждалих немає. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах