У Міноборони заявили, що ворог посилився на Криворізькому напрямку

У Міноборони заявили, що ворог посилився на Криворізькому напрямку -

У Міноборони заявили, що ворог посилився на Криворізькому напрямку - фото умовне: lb.ua

Події
05 липня 2022 16:20

Ворог посилився на Криворізькому напрямку за рахунок перекидання сил з іншого напрямку.

Про повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузняк під час брифінгу. Він зауважив, що наразі основні зусилля окупантів зосереджені на бойових діях у Донецькій та Луганській областях, утриманні сухопутного коридору з Кримом, блокуванні північно-західної частини Чорного моря. Тривають інтенсивні обстріли на лінії зіткнення на Донеччині і Луганщині, передає lb.ua.

На Криворізькому напрямку фронту окупанти посилюються за рахунок переміщення до двох батальйонних тактичних груп повітряно-десантних військ. Їх перемістили з Бахмутського напрямку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомляв, що оперативна ситуація на Криворізькому напрямку залишається напруженою. Ворог намагається закріпитися на своїх рубежах оборони, щоб завадити подальшому наступу українських військ. Вілкул зазначив, що росіяни значно посили обстріли по всій лінії зіткнення. Вони б’ють з усіх видів озброєння по мирним об’єктам та інфраструктурі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах