На Дніпропетровщині люди підірвалися на касетному снаряді: є загиблий

На Дніпропетровщині люди підірвалися на касетному снаряді: є загиблий

На Дніпропетровщині люди підірвалися на касетному снаряді: є загиблий - фото: espreso.tv

Події
04 липня 2022 16:08

У Дніпропетровській області в районі Інгульця під час проведення польових робіт місцеві жителі підірвалися на касетному снаряді.

Як повідомила голова об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк під час брифінгу, один з місцевих мешканців загинув. Ще одного доправили до лікарні з численними осколковими пораненнями.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За її словами, це говорить про те, що окупанти продовжують використовувати заборонені касетні боєприпаси, які не розриваються одразу.

Також Наталія Гуменюк розповіла, що ворог продовжує обстрілювати кордони Херсонщини та Миколаївської області. Окупанти випускають важкі артилерійські снаряди, які завдають тяжких руйнувань та втрат.

Нагадаємо, що сьогодні, 4 липня, загарбники знову обстрілювали територію Криворізького району на Дніпропетровщині. Вони поцілили по території Зеленодольської громади – Великій Костромці та Зеленодольську. Зруйновано три будинки у дачному селищі. Також було обстріляно прикордонні території Широківської громади, виникла пожежа на одному з полів. На щастя, постраждалих немає.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах