ЗСУ звільнили два населені пункти на Криворізькому напрямку

ЗСУ звільнили два населені пункти на Криворізькому напрямку

ЗСУ звільнили два населені пункти на Криворізькому напрямку - фото: ua.news

Події
04 липня 2022 13:50

Протягом минулого тижня ЗСУ звільнили два населені пункти на Криворізькому напрямку.

Як повідомив керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, протягом минулого тижня на Криворізькому напрямку ЗСУ провели низку успішних операцій зі звільнення захоплених населених пунктів Херсонщини. Після кількох днів завзятих боїв було звільнено села Потьомкіне та Іванівка Херсонської області. Окупанти зазнали значних втрат у живій силі та техніці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також Олександр Вілкул розповів, що продовжується будівництво нових та посилення існуючих оборонних споруд у всіх напрямках та на всіх периметрах оборони.

Проте, за його словами, ситуація на Криворізькому напрямку залишається напруженою. Окупанти продовжують системні обстріли мирних населених пунктів вздовж усієї лінії зіткнення з усіх видів РСЗВ, ствольної артилерії, танків, мінометів, застосовують бойову авіацію. У самому Кривому Розі та районі ситуація повністю стабільна і перебуває під повним контролем Військової адміністрації та ЗСУ.

Нагадаємо, що сьогодні, 4 липня, вороги знову обстрілювали територію Криворізького району на Дніпропетровщині. Вони поцілили по території Зеленодольської громади – Великій Костромці та Зеленодольську. Зруйновано три будинки у дачному селищі. Також було обстріляно прикордонні території Широківської громади, виникла пожежа на одному з полів. На щастя, постраждалих немає. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах