Микола Лукашук розповів про ситуацію у Дніпропетровській області

Микола Лукашук розповів про ситуацію у Дніпропетровській області

Микола Лукашук розповів про ситуацію у Дніпропетровській області - фото: dniprorada.gov.ua

Події
01 липня 2022 14:20

Російські окупанти посилили атаки по Дніпропетровській області. Наразі у регіоні ситуація спокійна та контрольована.

Як повідомив заступник голови Ради оборони області Микола Лукашук під час брифінгу, за тиждень є двоє загиблих у Дніпрі внаслідок ракетної атаки по автотранспортному підприємству. Також знов під ударами був Криворізький район, який страждає найбільше. У ніч на 1 липня окупаційні війська влучили в поле у Нікопольському районі. На щастя жертв та руйнувань немає. Зараз сапери перевіряють територію на наявність касетних снарядів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Лукашука, ворог б’є по мирному населенню та цивільних об’єктах. З понеділка піротехнічні підрозділи ДСНС здійснили вже понад десять виїздів, під час яких виявлено та знищено 39 вибухонебезпечних предметів. 

Дніпропетровщина залишається лідером за кількістю прийнятих внутрішньо переміщених осіб. Традиційно найбільше переселенців прийняв Дніпро та Кривий Ріг. 

Освітній процес закінчився в усіх громадах області. Нині учні готуються до складання національного мультипредметного тесту.

У Дніпропетровській області у достатній кількості є продукти, ліки, предмети першої необхідності. Працюють усі об’єкти критичної інфраструктури. сім мешканцям, зокрема й переселенцям, надається необхідна медична допомога. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах