Ворожий обстріл Дніпропетровщини: з’явилися фото наслідків

Обстріл сільгосппідприємства на Дніпропетровщині: з’явилися фото наслідків

Обстріл сільгосппідприємства на Дніпропетровщині: з’явилися фото наслідків - фото: Євген Ситниченко

Події
30 червня 2022 14:51

Зранку 30 червня окупанти обстріляли Криворізький район Дніпропетровщини. Поцілили по населеним пунктам Зеленодольської громади: Зеленодольськ та село Велика костромка.

За словами міського голови Зеленодольська Дмитра Невеселого, в результаті обстрілів населених пунктів є руйнування сільськогосподарської техніки, комунального закладу та дачних будівель в кооперативі "Отдых". У місті Зеленодольськ під ворожий огонь потрапило сільгосппідприємство. Там знищено склад, у якому було 40 тонн зерна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Фото руйнувань показав начальник Криворізької РВА Євген Ситниченко.

30 червня окупанти обстріляли місто Зеленодольськ та село Велика Костромка у Криворізькому районі30 червня окупанти обстріляли місто Зеленодольськ та село Велика Костромка у Криворізькому районі - фото: Євген Ситниченко

У Зеленодольську знищено склад, у якому було 40 тонн зернаУ Зеленодольську знищено склад, у якому було 40 тонн зерна - фото: Євген Ситниченко

В обстріляних населених пунктах є руйнування сільськогосподарської техніки, комунального закладу та дачних будівельВ обстріляних населених пунктах є руйнування сільськогосподарської техніки, комунального закладу та дачних будівель - фото: Євген Ситниченко

Дмитро Невеселий наголосив, що мешканцям Зеленодольської громади заборонено відвідувати паркову зону, пляжну територію і дачні кооперативи. Пересуватись по вулиці можна лише при крайній необхідності. Є висока вірогідність обстрілів.

Наразі ситуація у Зеленодольській громаді напружена, але контрольована. Критична інфраструктура працює у штатному режимі.

Нагадаємо, 28 червня сталася масова ворожа атака по Дніпропетровщині. Дві ворожі ракети влучили по території обласного центру. Одна прилетіла у будівлю автотранспортного підприємства. Згодом стало відомо, що під завалами автотранспортного підприємства, куди влучила ворожа ракета, рятувальники знайшли двох загиблих. Поранення отримали семеро людей. Серед постраждалих був шестирічний хлопчик. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах