Зеленський відповів, чи звільнить керівника СБУ

Зеленський відповів, чи звільнить керівника СБУ -

Зеленський відповів, чи звільнить керівника СБУ - фото: pravda.com.ua

Події
28 червня 2022 14:52

Президент Володимир Зеленський прокоментував інформацію про зміну керівництва Служби безпеки України, яка з’явилася у західних ЗМІ.

За словами Володимира Зеленського, якби він хотів звільнити керівника СБУ Івана Баканова, то він би це вже зробив. Також додав, що зараз проходить інспекція всіх правоохоронних органів. Про це він розповів на брифінгу з президенткою Молдови Майєю Санду, передає "Інтерфакс-Україна".

Володимир Зеленський зазначив, що "деякі представники тих чи інших правоохоронних органів кудись поділися замість того, щоб бути на місці і захищати свою державу і народ".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- З різних причин. Всі ці причини – я їжджу областями і сам слухаю доповіді особисто. І тому зміна керівництва будь-якого правоохоронного органу, наголошую: будь-якого залежить тільки від цього. Чим я й займаюся, – сказав він.

Президент також додав, що повністю підтримує реформу СБУ.

- Закон щодо реформи був проголосований у першому читанні. Щоправда, це було до війни. Війна вносить корективи. Ми продовжуватимемо (реформу – ред.) на шляху до ЄС. Але я ще раз наголошую, ми проводимо реформи для себе, а не для Європейського. Союзу, – прокоментував президент.

Варто зазначити, що 24 червня видання Politico з посиланням на джерела повідомило, що президент Володимир Зеленський нібито має намір звільнити з посади голови СБУ Івана Баканова через низку невдалих операцій і втрат у Херсоні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах