У Дніпрі біля Південного мосту потонув чоловік

У Дніпрі біля Південного мосту потонув чоловік -

У Дніпрі біля Південного мосту потонув чоловік - фото: starhit

Події
28 червня 2022 10:15

У понеділок, 27 червня, у Дніпрі трапився нещасний випадок на воді, внаслідок якого загинув чоловік.

Близько 14:30 до рятувальників звернулися правоохоронці. Вони повідомили, що на річці Дніпро у Соборному районі міста неподалік Південного мосту чоловік зник під водою. На місце події викликали водолазів аварійно-рятувальної частини, розповіли ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рятувальники обстежили поверхню водойми. Чоловіка виявили на глибині близько семи метрів та на відстані 40 метрів від берега. Рятувальники намагалися повернути його до життя, проте, на жаль, всі старання були марними. Медики, які прибули на місце, констатували смерть чоловіка.

У Дніпрі потонув чоловік  -У Дніпрі потонув чоловік - фото: dp.dsns.gov.ua

Варто зазначити, що під час воєнного стану відвідувати пляжі заборонено, оскільки це місце великого скупчення людей. Також там немає де сховатися під час повітряної тривоги, тому що відсутні бомбосховища.

У Дніпрі пляжний сезон офіційно не відкривали, тому городян просять не відвідувати пляжі, щоб не наражати себе на небезпеку. Тим не менш, люди продовжують відвідувати водойми, не зважаючи на заборону. З початку літа під час купання загинули більше десяти людей, зокрема одна дитина.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах