Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 27 червня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 27 червня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 27 червня - фото: t.me/GeneralStaffZSU

Події
27 червня 2022 09:31

У Дніпропетровській області ніч на 27 червня минула під постійне звучання сирен, але обійшлося без ворожих обстрілів.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що вночі ворог кілька разів випробовував нас повітряними тривогами. На ранок в усіх районах області ситуація нормальна.

- Йдемо на роботу і продовжуємо працювати на перемогу, – закликав Валентин Резніченко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук також зазначив, що вночі було декілька сигналів тривоги. Він підтвердив, що наразі у всіх районах області спокійно.

За словами керівника Криворізької військової адміністрації Олександра Вілкула, у Кривому Розі теж все нормально. При цьому на Криворізькому напрямку фронту ситуація стала більш напруженою. Окупанти в рази збільшили вогневий вплив і кількість обстрілів мирних населених пунктів Херсонської області, які знаходяться на лінії зіткнення. Вілкул відмічає, що деякі села вже фактично стерли з лиця землі. Тяжко також тим громадам Криворізького району, які розташовуються близько до лінії фронту.

Олександр Вілкул говорить, що загалом ситуація знаходиться під повним контролем Збройних сил України на всій лінії фронту. За офіційними даними МО України та ОК "Південь", внаслідок наступальних дій наших підрозділів частина сил ворога на Криворізькому напрямку залишила оборонні позиції та відступила до району населеного пункту Ольгине Бериславського району. Також на півночі Херсонщини ворожа ДРГ намагалася проникнути в тил наших військ, але отримала потужну вогневу відсіч, зазнала втрат і відступила.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах