Є поранені: окупанти вдарили з "Градів" по Дніпропетровщині

Є поранені: окупанти вдарили з "Градів" по Дніпропетровщині -

Є поранені: окупанти вдарили з "Градів" по Дніпропетровщині - фото умовне:

Події
26 червня 2022 15:07

Сьогодні, 26 червня, російські війська знову обстріляли з артилерії Зеленодольську громаду на Дніпропетровщині. Постраждали люди.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко. За його словами, ворог кілька годин тримав під прицілом Зеленодольську громаду. Окупанти тричі ударили з реактивної системи залпового вогню "Град" та ствольної артилерії по людях та їхніх будинках.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок обстрілу у Зеленодольську постраждали двоє людей – чоловік та жінка. Наразі їм вже надали медичну допомогу. Окрім цього, у місті є руйнування багатоповерхівок, пошкоджені будинок культури та пошта.

Нагадаємо, що вчора ввечері, 25 червня, російські окупанти обстріляли два села у Криворізькому районі на Дніпропетровщині. У ДСНС Дніпропетровської області розповіли, що під ворожий обстріл потрапили два села – Велика Костромка та Мала Костромка. Ніч на 26 червня в Дніпропетровській області минула під звучання сирен, але без ворожих обстрілів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах