Яка ситуація з COVID-19 на Дніпропетровщині

Яка ситуація з COVID-19 на Дніпропетровщині -

Яка ситуація з COVID-19 на Дніпропетровщині - фото: pexels.com

Події
26 червня 2022 14:25

У Дніпропетровській області захворюваність на коронавірус з початку повномасштабного вторгнення різко знизилася, але нові випадки все ще продовжують реєструвати.

Головний санітарний лікар Дніпропетровської області Сергій Вальчук розповів, що за тиждень (з 17 по 26 червня) в регіоні офіційно зареєстрували 61 випадок коронавірусу. Загалом за весь час в області захворіли 319 310 людей. Серед них 92,9% – це дорослі, а 7,1% – діти у віці до 17 років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З початку епідемії померли 9 894 жителів Дніпропетровщини, у яких лабораторно підтвердили захворювання на СOVID-19. Всього одужали наразі 309 322 пацієнтів.

З приводу ГРВІ (у тому числі підозр на COVID-19) за тиждень до закладів охорони здоров’я області звернулося 2 266 осіб. В загальній структурі захворілих на ГРВІ питома вага дітей складає 36%. У лікарні госпіталізували 165 хворих (у тому числі 112 дітей).

Захворюваність на гострі кишкові інфекції (ГКІ) по області, порівняно з попереднім тижнем, зросла на 46%. Всього зареєстровано 135 випадків ГКІ. Питома вага дітей до 17 років – 59% (79 випадків).

Спалахів особливо небезпечних інфекцій, підозр на холеру  не зареєстровано.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах