У Дніпрі оголосили штормове попередження

У Дніпрі оголосили штормове попередження -

У Дніпрі оголосили штормове попередження - фото: pexels.com

Події
21 червня 2022 14:47

Мешканців Дніпра та Дніпропетровської області попереджають про різке погіршення погодних умов – очікуються сильний вітер, дощі та грози.

Як повідомили у ДСНС Дніпропетровської області, різкі зміни погодних умов на Дніпропетровщині будуть спостерігатися з 21 по 25 червня. Після сухої та теплої погоди звечора 21-го червня характер погоди рiзко зміниться.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, починаючи із західних районів області, очікуються короткочасні дощі, грози, місцями можливий град. Синоптики прогнозують сильний вітер швидкістю від 7 до 12 метрів на секунду, а під час грози місцями шквали будуть від 15 до 20 метрів на секунду.

З 22 по 25 червня в області очікуються дощі, місцями вони будуть сильні. Температура повітря вночі знизиться до 10-15 градусів, а вдень буде приблизно 20-25 градусів.

В обласному управлінні ДСНС наголошують, що такі погодні умови несуть загрозу для населення та порушують функціонування господарського комплексу області.

Нагадаємо, що у Дніпрі на вихідних буде працювати ботанічний сад Дніпровського національного університету.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах