Яка ситуація з коронавірусом на Дніпропетровщині

Яка ситуація з коронавірусом на Дніпропетровщині -

Яка ситуація з коронавірусом на Дніпропетровщині - фото: freepik.com

Події
13 червня 2022 17:14

У Дніпропетровській області продовжують виявляти нові випадки захворювання на коронавірус, але їх вже значно менше, ніж до початку повномасштабного вторгнення.

Головний санітарний лікар Дніпропетровської області Сергій Вальчук повідомив, що впродовж тижня (з 3 по 9 червня) в регіоні офіційно зареєстрували 72 випадки COVID-19. Станом на ранок 10 червня, на Дніпропетровщині виявили 319 225 випадків захворювання. Питома вага дорослого населення серез пацієнтів складає 92,9%, а дітей до 17 років – 7,1%.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З початку пандемії в області померла 9 891 людина з лабораторно підтвердженим захворюванням на СOVID-19. Всього одужали за весь час 309 148 пацієнтів.

Що стосується ГРВІ (у тому числі підозр на коронавірус), то за тиждень до лікарень звернулися 2 113 людей. До закладів охорони здоров’я з приводу ГРВІ госпіталізовано 179 хворих (у тому числі 118 дітей).

Захворюваність на гострі кишкові інфекції (ГКІ) по області зросла на 12%, якщо порівнювати з попереднім тижнем. Всього зареєстровано 77 випадків ГКІ. Також протягом тижня зареєстровано чотири випадки вірусного гепатиту.

Спалахів інфекційних захворювань, в тому числі особливо небезпечних інфекцій, не було.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах