Загинула жінка: окупанти обстріляли два райони Дніпропетровщини

Загинула жінка: окупанти обстріляли два райони Дніпропетровщини -

Загинула жінка: окупанти обстріляли два райони Дніпропетровщини - фото умовне: t.me/GeneralStaffZSU

Події
12 червня 2022 15:59

Російські окупанти продовжують обстрілювати територію Дніпропетровської області. Сьогодні, 12 червня, під обстріл потрапили одразу два райони.

Керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що ворог обстріляв Синельниківський та Криворізький райони. Внаслідок обстрілу у Покровській громаді загинула жінка. Також там зруйнований будинок.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Зеленодольській громаді сталося займання у міському парку. Російські війська вдарили по ньому з реактивної системи залпового вогню "Ураган". Рятувальники вже приборкали вогонь. Внаслідок цієї події ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Нагадаємо, що ніч на 12 червня у Дніпропетровській області минула досить спокійно. Вночі один раз оголошували повітряну тривогу, але, на щастя, обійшлося без ворожих обстрілів і ракетних ударів. Ситуація в регіоні наразі знаходиться під контролем Збройних сил України і військової адміністрації. Російських окупаційних військ на території Дніпропетровщини на сьогодні немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах