У Кривому Розі зміниться порядок оголошення повітряної тривоги

У Кривому Розі зміниться порядок оголошення повітряної тривоги -

У Кривому Розі зміниться порядок оголошення повітряної тривоги - фото: portal.lviv.ua

Події
10 червня 2022 17:44

З восьмої години ранку 11 червня у Кривому Розі повідомляти про повітряну тривогу будуть за новим графіком.

Як повідомив голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, відтепер у разі отримання попередження про повітряну небезпеку сигнал "Тривога" буде вмикатися на всіх звукових засобах оповіщення міста. При цьому звучати він буде лише протягом перших п’яти хвилин. Після отримання сигналу "Відбій", буде вмикатися коротке звучання сирени тривалістю 15-20 секунд.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Оповіщення щодо "Повітряної тривоги" та "Відбій" в офіційних каналах месенджерів та додатках буде надходити у звичайному порядку.

Олександр Вілкул закликав мешканців міста дотримуватися правил безпеки під час повітряної тривоги, переходити до укриттів та перебувати там до сигналу "Відбій".

Нагадаємо, що нещодавно змінити порядок звучання сирени також вирішили у Новомосковську. Там сигнал "Тривога" працює протягом перших п’яти хвилин з наступним повторенням кожні десять хвилин. Також порядок звучання сирени вирішили змінити у Нікополі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах