Яка ситуація у Дніпропетровській області на 10 червня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 10 червня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 10 червня - фото умовне: t.me/GeneralStaffZSU

Події
10 червня 2022 09:18

У Дніпропетровській області ніч на 10 червня була неспокійною. Ворог знову обстріляв населені пункти в Криворізькому районі, а також завдав ракетного удару по Дніпровському району.

Керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що вночі під ворожий обстріл потрапили три громади у Криворізькому районі. У Зеленодольській громаді є руйнуваняя, а 41-річна жінка отримала осколкове поранення. У Широківській та Апостолівській громаді внаслідок обстрілу ніхто не постраждав.

На ранок росіяни завдали ракетного удару по Дніпровському району. Попередньо відомо, що ніхто не постраждав. Деталі цієї події поки що невідомі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мешканці Дніпра вранці могли бачити сильне задимлення. У ДСНС Дніпропетровської області повідомили, що на одному з підприємств виникла пожежа і вона не пов’язана з ворожою атакою.

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що вночі окупанти обстріляли Велику Костромку. За його словами, били міцно і з різних видів зброї, на село прийшлося близько двох десятків ворожих ударів. Одна жінка дістала осколкове поранення ноги. Є масштабні руйнування будівель, точна інформація з’ясовується. Вдарив ворог і по прикордонній території Широківської громади, ніхто не постраждав. Під обстріл потрапило й одне з сіл в Апостолівській громаді – там є руйнування господарчих споруд.

Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул зазначив, що на Криворізькому напрямку ситуація повністю контрольована. Продовжується посилення ліній оборони на всіх напрямках.

У всіх інших районах області ніч минула без обстрілів. Російських окупаційних військ на території Дніпропетровщини на ранок 10 червня немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах