У Павлограді розшукують 11-річного хлопчика

У Павлограді розшукують 11-річного хлопчика

У Павлограді розшукують 11-річного хлопчика - фото: facebook.com/PoliceDniproRegion/

Події
05 червня 2022 14:43

Поліцейські Павлограда розшукують зниклого Станіслава Шевченка. 11-річний хлопчик 4 червня пішов з дому і досі не повернувся.

Як повідомили в ГУНП в Дніпропетровській області, 4 червня близько 15.00 Станіслав пішов гуляти з дому по вул. Кравченко (ПЗТО) та до теперішнього часу не повернувся. Невідомо де він і що з ним. Тому поліція звертається до мешканців Дніпропетровської області і просить допомоги у пошуках.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прикмети зниклого Станіслава Шевченка:

  • 11 років;
  • зріст приблизно 120-130 сантиметрів;
  • темне волосся та блакитні очі;
  • тіло худорлявої статури.

Поліцейські Павлограда розшукують зниклого 11-річного Станіслава ШевченкаПоліцейські Павлограда розшукують зниклого 11-річного Станіслава Шевченка - фото: facebook.com/PoliceDniproRegion/

Якщо ви знаєте, де може перебувати ця дитина зараз або бачили її, повідомте про це розшуковій групі за телефонами: 095-62-36-620; 066-72-03-816. Також можна звернутися до поліції за номером 102.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині засудили угруповання, яке гвалтувало і знімало порно з маленькими дітьми. Шестеро зловмисників суд визнав винними у злочинах, пов'язаних із сексуальною експлуатацією дітей та створення за їх участю незаконного контенту. Двох організаторів засудили на 12 і 14 років, а четверо їх спільників проведуть у в'язницю від 5 до 13 років. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах