Яка ситуація у Дніпропетровській області на 25 травня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 25 травня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 25 травня - фото: facebook.com/28brigade

Події
25 травня 2022 09:24

Ніч на 25 травня у Дніпропетровській області була дуже тривожною. Під ракетний обстріл потрапив Кривий Ріг та Криворізький район.

Як повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, на ранок окупанти нанесли три ракетних удари по одному з промислових підприємств Кривого Рогу. Російські військові вдарили зі сторони Херсонщини. Повідомляється, що є серйозні руйнування. За попередньою інформацією, обійшлося без загиблих та постраждалих. Інформація щодо цього ще уточняється.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також під артилерійський обстріл потрапило місто Апостолове у Криворізькому районі. Окупанти вдарили по околиці населеного пункту, внаслідок чого було пошкоджено лінію електропередач. Постраждалих внаслідок обстрілу немає. Керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що частина Апостолова залишилася без світла.

Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що протягом ночі велися обстріли по всій лінії зіткнення, яка проходить в Херсонській області. У Криворізькому районі з застосуванням артилерії обстріляли село Кошове (Широківська громада) і околицю Апостолова.

В усіх інших громадах все спокійно. Російських окупаційних військ на території Дніпропетровської області немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах