Борис Філатов розповів про ситуацію у Дніпрі

Борис Філатов розповів про ситуацію у Дніпрі -

Борис Філатов розповів про ситуацію у Дніпрі - фото: dniprorada.gov.ua

Події
24 травня 2022 11:26

Міський голова Дніпра Борис Філатов розповів про ситуацію у місті, зростанні вартості проїзду та борги за комунальні послуги.

За словами Філатова, масштабна війна створює дедалі більше викликів, у тому числі для міст, в яких не йдуть активні бойові дії. Люди, які живуть на таких територіях, зокрема у Дніпрі, повинні розуміти, що велика частина коштів витрачається на укріплення обороноздатності. Про це міський голова розповів в ефірі програми "Твій вечір" на каналі ДніпроТV.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У місті продовжують підтримувати порядок – вивозити сміття, висаджувати квіти та проводити ямкові ремонти доріг. Мер наголошує, що це базові заходи. При цьому не можуть продовжити робити капітальні ремонти або встановлювати дитячі майданчики.

- Люди мають осягнути те, що йде війна, і росіяни нищать українські міста, – сказав міський голова. 

Також Борис Філатов розповів, що місто зараз робить все можливе, щоб уникнути зростання вартості проїзду та вирішити проблему з паливом. Це стосується і поставок реагентів для "Міськводоканалу", оскільки ціна хлору зросла вдвічі, а чимала кількість містян не платить за воду і борги зростають.

Говорячи про ситуацію у міськраді Дніпра, Філатов зауважив, що більшість депутатського корпусу залишається в місті, та продовжує працювати.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах