У музеї в Дніпрі навчать плести маскувальні сітки та надавати першу допомогу

У музеї в Дніпрі навчать плести маскувальні сітки, надавати першу допомогу -

У музеї в Дніпрі навчать плести маскувальні сітки, надавати першу допомогу - фото: t1news.tv

Події
16 травня 2022 17:17

Музей історії Дніпра на два дні перетвориться на волонтерський центр. Там проведуть різні майстер-класи, а гроші, отримані з продажу квитків, передадуть волонтерам.

Як розповіли у пресслужбі музею, такі заходи будуть проходити з нагоди Міжнародного дня музеїв 21 та 22 травня. У ці дня кожна зала МІД перетвориться на волонтерську локацію, де можна буде навчитися плести маскувальні сітки, виготовляти спальники, складати аптечку, надавати першу медичну допомогу, долучитися до пошиття розвантажувальних жилетів та багато іншого.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На кожній локація можна буде отримати практичні навички та дізнатися цікаву інформацію про минулі традиції волонтерського руху у Дніпрі. У музеї наголошують, що волонтерський менталітет у дніпрян виховали історичні традиції, оскільки вони звикли допомагати, підтримувати та надійно тримати волонтерський фронт у багатьох війнах.

Заходи у музей будуть проходити 21 та 22 травня з 10:00 до 16:00. Вартість квитка – 100 гривень. Всі кошти надійдуть на рахунок Координаційного штабу волонтерів Дніпра. Перед відвідуванням музею потрібно зареєструватися.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах