На ринку у Дніпрі намагалися демонтувати павільйони: затримали 20 людей

На ринку у Дніпрі намагалися демонтувати павільйони: затримали 20 людей -

На ринку у Дніпрі намагалися демонтувати павільйони: затримали 20 людей - фото: studspravka.com.ua

Події
09 травня 2022 14:41

Сьогодні зранку, 9 травня, на одному з ринків Дніпра намагалися демонтувати павільйони. На місце події довелося викликати правоохоронців.

Подія трапилася близько восьмої години ранку. До поліції звернулися місцеві жителі, які повідомили, що невідомі люди почали проводити демонтаж торгівельних павільйонів на ринку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, розповіли у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські зупинили демонтаж павільйонів. Також затримали близько 20 людей, яких потім доставили до відділення поліції для з’ясування всіх обставин. На якому саме ринку все відбувалося – не уточняється.

За цим фактом слідчі відкрили два кримінальних провадження = протидія законній господарській діяльності та хуліганство.

Нагадаємо, що у Дніпрі дві школярки у прямому ефірі в Тік-Ток з захватом підтримували дії Росії та Путіна. При цьому їхня думка про Україну була зовсім протилежною. Досить швидко їхнє відео розлетілося по соцмережам. Користувачі підтвердили, що вони дійсно мешкають у Дніпрі. Через деякий час дівчатам довелося записувати відео з вибаченнями.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах