Зруйновані будинки і розмінування територій: яка ситуація у Криворізькому районі

Зруйновані будинки і розмінування територій: яка ситуація у Криворізькому районі -

Зруйновані будинки і розмінування територій: яка ситуація у Криворізькому районі - фото: 24tv.ua

Події
02 травня 2022 13:57

Ситуація у Криворізькому районі наразі спокійна та контрольована. У місцевих жителів є вода, світло та газ. Міста та села вже адаптувалися до воєнного часу. Почали працювати підприємства.

Про це під час брифінгу розповів голова Криворізької РВА Євген Ситниченко. За його словами, другу добу не ведуться обстріли прикордонних територій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Найбільше від ворожих обстрілів потерпала Зеленодольська громада. Там зруйновані та пошкоджені будинки. Також у Широківській громаді майже 20 будинків тепер потребують капітального ремонту. Голова району говорить, що місцева влада фіксує подібні випадки. Людям надають допомогу будівельними матеріалами.

Рятувальники займаються розмінуванням територій. Найбільше заборонених касетних снарядів виявили у селі Велика Костромка. Там знешкодили майже 600 вибухонебезпечних предметів. Роботи по розмінуванні продовжуються. Територія Широківської громади вже повністю розмінована

Криворізький район також приймає переселенців. Сюди приїхали вже близько 4,2 тисяч людей. З них майже 1,3 тисяча – діти. Люди здебільшого прибувають із сусідньої Херсонської області.

Триває посівна. Нині аграрії Криворізького району сіють соняшник, озимі підживили та обробили від шкідників.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах