З'явилися подробиці загибелі 6-річної дитини на Дніпропетровщині

З'явилися подробиці загибелі 6-річної дитини на Дніпропетровщині -

З'явилися подробиці загибелі 6-річної дитини на Дніпропетровщині - фото: facebook.com/poisk.today

Події
16 лютого 2022 14:52

У вівторок, 15 лютого, на Дніпропетровщині зник шестирічний Ярослав Галат. На жаль, дитину знайшли мертвою.

Хлопчика, який пішов із дому та не повернувся, протягом кількох годин шукали поліцейські та місцеві жителі. Близько 20:00 тіло дитини виявили у річці Солона у селі Новопавлівка Синельниківського району.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Як розповіли у прес-службі ДСНС у Дніпропетровській області, хлопчик потонув – його знайшли на поверхні водойми під льодом на відстані 15 метрів від берега.

Про зникнення Ярослава стало відомо вчора вечір. Дитина зникла в селі Новопавлівка. Туди хотіли приїхати волонтери, щоб допомогти у пошуках, але пізніше стало відомо, що дитина загинула.

Рятувальники вкотре нагадують про небезпеку зимових забав біля водойм, покритих льодом. Тим більше, що зараз триває період відлиги. У таку погоду літ скріплюється під час вечірнього чи нічного холоду. Проте вдень він швидко нагрівається від талої води і стає пористим та слабким. Тому дорослих та дітей просять не виходити зараз на замерзлі річки, озера тощо.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах