На Дніпропетровщині зникли хлопчики 10 та 11 років (обновлено)

На Дніпропетровщині зникли хлопчики 10 та 11 років -

На Дніпропетровщині зникли хлопчики 10 та 11 років - фото: dp.npu.gov.ua

Події
16 лютого 2022 11:11

На Дніпропетровщині поліція шукає двох братів – Микиту та Костянтина Карташових. Вони пішли з дому і безслідно зникли.

Обновлено в 14:00: у поліції повідомили, що зниклих дітей знайшли. З ними все добре.

Як повідомили у прес-службі ГУ НП у Дніпропетровській області, у вівторок, 15 лютого, хлопці пішли з дому у Кривому Розі та не повернулися. Їхній опікун звернувся до поліції, заявивши про зникнення дітей.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Микиті Карташову 11 років. Він ростом приблизно 145 сантиметрів, у нього хощава статура, темне коротке волосся, карі очі, а на обличчі є багато невеликих коричневих родимих ​​плям. У день зникнення хлопчик був одягнений у в'язану сірчано-червону шапку, коричневу замшеву курточку зі штучним хутром, сині джинси та жовто-коричневі черевики.

Його брату Костянтину Карташову 10 років. Хлопчик ростом приблизно 135 сантиметрів, у нього худорлява статура, темне коротке волосся і зелені очі. Востаннє, коли його бачили, він був одягнений у сіру шапку зі штучним хутром, світло-зелену куртку, сині джинси та чорні черевики.

Якщо ви бачили цих дітей або знаєте, де вони можуть перебувати, просимо зателефонувати до поліції за телефонами: 096 865 39 49, 096 522 32 51, 099 618 08 48. Також можна звертатися на спецлінію за номером 102.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах