Зниклого 6-річного хлопчика знайшли мертвим у Дніпропетровській області

Пропавшего 6-летнего мальчика нашли мертвым в Днепропетровской области -

Пропавшего 6-летнего мальчика нашли мертвым в Днепропетровской области - фото: facebook.com/poisk.today

Події
15 лютого 2022 21:15

Зниклого у Дніпропетровській області 6-річного Ярослава Галата знайшли мертвим. За яких обставин загинув хлопчик доки невідомо. 

Про смерть дитини повідомили волонтери у групі "Пошук зниклих дітей". Є неофіційна інформація, що Ярослав потонув у річці. Офіційні подробиці трагедії читайте на Vgorode пізніше.

Уточнимо, що про зникнення Ярослава стало відомо сьогодні ввечері – близько 19:00. Дитина зникла в селі Новопавлівка Межівського району. Туди збиралися виїжджати волонтери, але незабаром стало відомо про смерть дитини.

Зниклого 6-річного хлопчика знайшли мертвим у Дніпропетровській області -Зниклого 6-річного хлопчика знайшли мертвим у Дніпропетровській області - фото : facebook.com/poisk.today

Не забудьте підписатися на Vgorode.ua у Telegram.

Зазначимо, що другого зниклого на Дніпропетровщині хлопчика – 12-річного Ярослава Демидовича – знайшли живим. Підліток вчора ввечері, 14 лютого, втік з міської лікарні Кам'янського. Добу дитини шукали правоохоронці, волонтери та всі небайдужі. Сьогодні близько 16.40 Ярослава знайшли. Він жертвою злочину не став.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах