У Міноборони РФ прокоментували ракетний удар по Кривому Рогу

У Міноборони РФ прокоментували ракетний удар по Кривому Рогу

У Міноборони РФ прокоментували ракетний удар по Кривому Рогу - фото: t.me/mod_russia

Суспільство
07 грудня 2022 16:18

Ввечері 6 грудня окупанти нанесли ракетний удар по промисловому підприємству в Кривому Розі. У Міноборони РФ прокоментували цей обстріл.

На офіційній сторінці Міноборони РФ в Телеграм повідомили, що ракети вдарили по складу з ракетно-артилерійського озброєння, яке нібито знаходилося в одному з цехів металургійного комбінату "ArcelorMittal" у Кривому Розі. Також там зазначили, що в результаті ракетного удару було знищено 70 ракет HIMARS та дві пускові установки РСЗВ MLRS.

У Міноборони РФ прокоментували ракетний удар по промисловому підприємству в Кривому РозіУ Міноборони РФ прокоментували ракетний удар по промисловому підприємству в Кривому Розі - фото: t.me/mod_russia

Однак це це чергова неправдива інформація від росіян аби виправдати свої злочини та обстріли критичної інфраструктури.

Нагадаємо, що вночі, 5 грудня, окупанти завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Влучили у промислове підприємство. Як повідомив Заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко, внаслідок удару загинула одна людина. Ще троє людей були госпіталізовані до лікарні.

Вчора, 6 грудня, окупанти ще раз вдарили балістичними ракетами по промисловому підприємству в Кривому Розі. Внаслідок удару поранено 38-річного працівника. Його з опіками госпіталізували до лікарні. На об’єкті є значні руйнування.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах