У Дніпрі внесли зміни у роботу громадського транспорту

У Дніпрі внесли зміни у роботу громадського транспорту - || фото: freepik.com

З сьогоднішнього дня, 18 квітня, у Дніпропетровській області скорочується комендантська година. У зв’язку з цим внесли зміни у роботу громадського транспорту.

Через скорочення комендантської години відсьогодні громадський транспорт Дніпра працюватиме з 06:00 до 20:00. Інтервал руху автобусних маршрутів скорочується до 8-20 хвилин, розповіли у міській раді. Інтервал руху електротранспорту (трамваїв та тролейбусів) і метрополітену залишається таким же, як і у довоєнний час.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загалом на автобусні маршрути вийшло близько 60% транспортних засобів. Під час воєнного стану у громадському транспорті продовжує діяти пільговий проїзд – його ніхто не скасовував. Тому якщо вам відмовили у пільговому проїзді, то можете звертатися за телефоном 056 732 12 12 або писати в телеграм-чат департаменту транспорта.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області з 18 квітня скорочено комендантську годину. Віднині вона буде починатися з 22:00 і закінчуватиметься о 05:00. Відповідне розпорядження підписав керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. У документі зазначається, що під час комендантської години забороняється перебувати на вулицях та інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток.

Последние новости