Патріотичні і не тільки: 5 місць, де в Дніпрі замовити незвичайні паски

5 місць, де в Дніпрі замовити найсвіжіші та незвичайні паски - фото: instagram.com/soho_restaurant_bar

Вже в неділю – 24 квітня – українці відзначатимуть Великдень. Підготуватися до цього свята через війну стало досить складно. Адже працюючим  людям треба дуже постаратися знайти не лише вільний час на приготування випічки, а й борошно. Не хочете в останній момент шукати давно засохлі стандартні паски, що залишилися в магазинах? Vgorode зібрав 5 місць, де можна замовити свіжі та незвичайні види великоднього хліба у Дніпрі.

DoubleDecker

Кондитери DoubleDecker Cake & Coffee на замовлення випікають два види паски. Одина з них з вершково-фісташковим кремом, цукатами та лимонною начинкою. А друга для тих, хто не любить чи не переносить фісташки. У ній є цукати, лимонна начинка, але крем - вершково-манговий.

Паски можна (після їхньої готовності) як самостійно забрати із закладу, так і отримати поштою.

Бажаючим зробити добру справу під час війни варто врахувати, що в кафе можна замовити випічку і для самотніх людей похилого віку, які зараз потребують турботи. Такий ваш подаруночок співробітники DoubleDecker Cake & Coffee передадуть особисто до рук місцевих пенсіонерів.

Ціна: паска вершково-фісташкова коштує 399 гривень за 650 грам, а паска із вершково-мангова – 349 гривень за 650 грам.

Як замовити: замовити паски для себе або благодійного фонду "Старенькі" можна за цим посиланням. Також із цією метою ви можете прийти безпосередньо до закладу на адресу проспект Дмитра Яворницького, 46.

Doublev

У ресторані Doublev напередодні Великодня почали приймати замовлення на паски з бездрожжевого тіста та з великою кількістю начинки всередині. За смаком й оформленням вони є різні. Так, можна замовити наступні випічки:

Зазначимо, що після 21 квітня замовити ці паски буде вже не можна. Готові паски замовники зможуть самостійно забрати, зазирнувши до ресторану за адресою вулиця Ливарна, 4. Якщо ви хотіли б отримати паску поштою – його можуть надіслати.

Ціна: одна паска з будь-яким смаком та оформленням (вагою 400-500 грам) коштує 300 гривень.

Як замовити: зателефонувати до працівників закладу за телефоном 050 207 62 22 або написати їм через інстаграм-сторінку.

Lila Cake

Тут при підготовці до свята "роблять ставку" здебільшого на супермилий дизайн пасок. Їх збираються прикрашати їстівними бусинками, цукерковими гніздами, заячими вушками та помадками у ніжних (білих, рожевих, бузкових) кольорах. Усередині тіста дегустаторів цієї випічки чекатиме приємний сюрприз у вигляді тягучої солоної карамелі. Проте, за бажанням, начинку можна зробити за традицією – із родзинками та цукатами. Кожна паска з Lila Cake буде упакована в гарну коробочку. Ціни на пасхальний хліб, незважаючи на всю його красу, не найвищі у місті. Замовити його потрібно встигнути до 21 квітня, щоби кондитери встигли зробити.

Ціна: одна паска із солоною карамеллю коштує 240 гривень за 480 грам, а паска із родзинками та цукатами – 190 гривень за 390 грам.

Як замовити: зателефонувати до співробітників закладу за телефоном 097 731 32 32 або написати їм через інстаграм-сторінку.

SOHO

Цього року у Дніпрі можна купити навіть патріотичні паски – із синьо-жовтим дизайном, прикрасами-колосами та іншою символікою на підтримку незалежності України. Роблять їх у SOHO Restaurant & Bar до 21 квітня на замовлення. Хоч усі паски там цитрусові, але вони є різні:

Ціна: будь-яка паска коштує 399 гривень за штуку.

Як замовити: зателефонувати до співробітників закладу за телефоном 067 564 22 55.

Giannivino

Провести Великдень, куштуючи італійську паску "Паннетоне" або так званий "хліб розкоші", дніпрянам пропонують у Giannivino. Випічку робитимуть виключно на заквасці, тобто без дріжджів, та з додаванням екологічного борошна. Всередину великоднього тіста, як заявили у ресторані, їхні співробітники сховають натуральні цукати та шоколад. А зверху паску поллють мигдалевою глазур'ю. Паннетоне, до речі, не просто так робиться з великою кількістю інгредієнтів. Згідно з повір'ями італійців, чим більше в великодньому хлібі добавок, тим благополучніше буде жити сім'я, що з'їла його.

Ціна: одна паска коштує 495 гривень за 550 грам.

Як замовити: написати співробітникам закладу через інстаграм-сторінку.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині у зв'язку з Великоднем вирішили скасувати комендантську годину в ніч з 23 на 24 число – всі віруючі зможуть відвідати богослужіння. При цьому у зв'язку з військовим становищем в Україні скасували додатковий вихідний після Великодня, який припадав на понеділок 25 квітня. Робота у цей день не передбачає оплату, як у святковий день, тому оплачуватиметься у звичайному порядку.

Последние новости