Як у Дніпрі працюють ТРЦ під час війни

Отримай відповідь: як зараз у Дніпрі працюють ТРЦ || - фото: tourdnepr.com

З початку війни у торговельно-розважальних центрах працювали лише продуктові магазини, зоомагазини, магазини побутової хімії та косметики, а також деякі кав'ярні. Але поступово там для відвідувачів почали відчиняти двері магазини одягу, перукарні та навіть кінотеатри. Vgorode вирішив розповісти, як зараз працюють ТРЦ у Дніпрі.

Міст-Сіті

Як повідомили у ТРЦ "Мост-Сіті", на нульовому рівні у них з 08:00 до 21:00 працює супермаркет VARUS. Набагато менше часу – з 10:00 до 18:00 – працюють інші торгові точки там:

На 1-му рівні – з 10:00 до 18:00 – працюють:

На 2-му рівні – з 10:00 до 18:00 – працюють:

Біля входу всередину ТРЦ "Мост-Сіті" з боку вулиці Харківська – з 10:00 до 18:00 – працюють:

Біля центрального входу всередину ТРЦ "Мост-Сіті" – з 10:00 до 18:00 – працює:

Потрібно сказати, що післязавтра – 14 квітня – на другому рівні "Мост-Сіті" за дуже демократичними цінами почне працювати кінотеатр "Мост-Кіно". Графік: з 12:00 до 20:00 (будні), з 12:00 до 18:00 (вихідні). Зазначимо, що у разі оголошення повітряної тривоги глядачам доведеться спускатися на нульовий рівень (у зону продуктового магазину), не додивившись фільмів. Квитки можна буде потім обміняти. На що – у ТРЦ поки що не уточнюється.

Пасаж

Як повідомили у "Пасаж", на рівні паркінгу у них цілодобово працює укриття, а з 10:00 до 18:00 – відчинені двері для відвідувачів кафе та магазинів.

На 1-му поверсі працюють:

На 2-му поверсі працюють:

На 3-му поверсі працюють:

На 4-му поверсі працюють:

На 5-му поверсі працюють:

Зазначимо, деякі магазини працюють по-своєму графіку, який не збігається з графіком роботи "Пасажу", і закриваються раніше (як правило, близько 16:00). Це варто врахувати, якщо ви плануєте робити покупки.

Апполо

Як повідомили в "Апполо", зараз у них працюють такі торгові точки:

Які ще магазини працюють можна подивитися тут:

Під час повітряної тривоги магазини не працюватимуть. Кожен відвідувач APPOLO може спуститися в укриття (підземний паркінг).

Караван

Як повідомили представники "Караван", на сьогоднішній продуктовий гіпермаркет у них працює з 09.00 до 18.00. При цьому до 17:00 працюють наступні магазини:

Під час повітряної тривоги магазини не працюватимуть. Врахуйте, що в ТРЦ працюють 3 входи: поруч із Citrus та ALLO, біля Multiplex, вхід Олді.

Дафі

Як повідомили у "Дафі", вони відчиняють двері для відвідувачів щодня з 09:00 до 17:00. Працюють ресторан Confetti, кав'ярні Coffee Box та Illusio (роблять безкоштовний чай для бійців ТРО та ЗСУ), кінотеатр "Мальтіплекс" (ціни на демокартичні квитки, деякі мультики безкоштовні в рамках благодійності). Також у "Дафі" працюють магазини:

Європа

Як повідомили у "Європі", у них точки продажу працюють, але кожна за своїм графіком. Останній краще уточнювати у співробітників потрібних магазинів.

1 поверх:

2-й поверх:

3-й поверх:

4-й поверх:

Під час повітряної тривоги магазини не працюватимуть.

Нео Плаза

Як повідомили у NEO PLAZA, у них на 1-му поверсі – з 09:00 до 18:00 без вихідних – працює відділення "Нової Пошти" №81. Ще працюють:

Наша Правда

Як повідомили у "Нашій правді", вони відкриті до 18:00 і у них працюють:

Последние новости