Автостанцію в районі "Нашої Правди" хочуть переробити у залу для очікування

Автостанцію навпроти "Нашої Правди" хочуть переробити до зали очікування || - фото: d1.ua

Автостанцію, розташовану на лівому березі Дніпра – на вулиці Столетова, 7А – у районі ТЦ "Наша Правда", хочуть "перетворити" на зал очікування.

На даний момент автостанція являє собою два невеликі навіси з лавочками та двома приміщеннями для роботи магазинів. Однак незабаром на її території планують звести одноповерховий зал очікування, висота якого становитиме не більше ніж 7 метрів, а площа – 966,31 квадратних метрів. Поряд із залом очікування будинком мають збудувати і кілька нових приміщень торгово-додаткового призначення, пише D1.

Коли хочуть розпочати роботи – неясно. Чому автостанцію навпроти "Нашої Правди" вирішили розшити також невідомо. Але треба сказати, що повз неї ходять дуже габаритні автобуси – розраховані на велику кількість пасажирів. Ймовірно, автостанцію вирішили збільшити і зробити більш комфортною з тієї причини, що вона поки що не завжди може дати притулок під своїм "крилом" всіх людей, які чекають на автобуси. А це є проблемою, адже серед пасажирів транспорту є багато пенсіонерів.

Последние новости