Арестович сказав, що за кілька років росія знову нападатиме на Україну

Арестович сказав, що за кілька років росія знову нападатиме на Україну || - фото facebook.com/alexey.arestovich

Радник глави Офісу Президента Олексій Арестович повідомив, що "другий раунд" війни в Україні є неминучим. За його словами, за кілька років росія знову намагатиметься напасти.

Як повідомив Олексій Арестович на ютуб-каналі ISLND TV, такого масштабу, як зараз, вже не буде. Тому що вони на нього вже не здатні.

- У росії 10 наземних армій. Вони вторглися вісьмома сюди, а потім поступово додавали. Зараз усі 10 вже тут. Плюс усі ВДВ та морська піхота, – сказав Арестович.

За його словами, нова операція росії буде меншого масштабу. Вона буде присвячена, наприклад, тому, щоб відрізати у нас Азовське море або захопити Харків, або щоб розширити межі так званих "ЛДНР".

- Незалежно від того, хто буде при владі в росії, зіткнення росії та України – неминуче. Ще кілька зіткнень до 2032-2035 років. Це як араби та євреї. Цей цикл воєн має відбутися, – сказав голова ВП.

Арестович сказав, що це неминуче навіть якщо росією керуватиме найбільший ліберал. Це конфлікт належить до тих, які люди ще не вміють вирішувати. Претензії виникатимуть постійно.

- Путін перед початком конфлікту майже нічого не сказав про політичні причини, економічні, про військові. Він просто дав метаісторичну рамку. Претензії виникатимуть знову і знову, доки ми на метаісторичному рівні не заберемо спадщину Київської Русі, – повідомив Олексій Арестович.

За його словами, росіяни повернуться на 2, 3, 4 рази і виправдовуватимуть себе "історичною рамкою". Вони будуть розумнішими, підрахують втрати. Вони з трудом, але зберуть війська.

Последние новости