ДСНСники підірвалися на боєприпасі, а онук спалив бабусю: як минув день у Дніпропетровській області

ДСНСники підірвалися на боєприпасі, а онук спалив бабусю: як минув день у Дніпропетровській області - || фото: @socialist.dnepr

10 вересня у Дніпропетровській області пройшло неспокійно, окрім щоденних обстрілів Нікопольщини росіянами Дніпропетровщина сьогодні сколихнулася сьогодні ще й від трагічної загибелі та поранення саперів ДСНС під час розмінування. Не обійшлося без моторошного самогубства та жорстокого вбивства. Деталі читайте в матеріалі.

Співробітники ДСНС підірвалися на боєприпасі під час розмінування 

Двоє піротехніків ДСНС Дніпропетровщини підірвалися на міні під час розмінування Сумської області. Водій-сапер загинув, іншого сапера госпіталізували, повідомили у ДСНС України.

Загиблий рятувальник - 36-річний Анатолій Кукла. Мав звання майстра-сержанта. Служив у лавах ДСНС з 2014 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

53-річна жінка спалила себе заживо

У Дніпрі на вул. Віталія Білахіва (колишня Ахматової) жінка спалила себе заживо.

Вона облилася спиртом та підпалила власне тіло. За попередньою версією, це був суїцид.

Онук вбив бабусю і спалив її квартиру

Також у поліції повідомили, що 9 вересня в одній із квартир у Покровському районі відбулася пожежа. Під час гасіння вогню рятувальники виявили тіло 82-річної жінки з ознаками насильницької смерті.

Як встановили оперативники кримінальної поліції відділення поліції №3 Криворізького районного управління поліції, між онуком та його бабусею виник конфлікт, під час якого підозрюваний вдарив сокирою по голові жінку, завдавши потерпілій смертельних травм. Після скоєного юнак спробував приховати сліди злочину - підпалив квартиру та втік.

Правоохоронці встановили місцеперебування фігуранта та затримали його. Хлопцеві повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (вбивство) Кримінального кодексу України.

 

 

Последние новости