У Дніпропетровській області підлітки зламали прапор на могилі військовослужбовця

У Дніпропетровській області підлітки зламали прапор на могилі військовослужбовця - || фото: dp.npu.gov.ua

На одному з сільських кладовищ 15-річний хлопець та 16-річна дівчина намагалися витягти з землі Державний прапор України, встановлений біля могили загиблого військового. 

Як повідомили в ГУНП України в Дніпропетровській області, на одному з сільських кладовищ 15-річний хлопець та 16-річна дівчина намагалися витягти з землі Державний прапор України, встановлений біля могили загиблого військового. 

За словами підлітків вони хотіли взяти прапор, щоб заспівати наш гімн.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Під час моніторингу в соцмережах поліцією було виявлено відео, на якому невідомі на кладовищі у с. Межова Синельниківського району вчиняють протиправні дії. 

Прибувши на місце події правоохоронці відділення поліції № 2 Синельниківського районного управління поліції оглянули місце скоєння злочину, зібрали речові докази та встановили причетних осіб. Ними виявились двоє містян: 15-річний хлопець та 16-річна дівчина. Наразі їх доставили до відділення поліції та опитали. 

За наругу над могилою поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 3 статті 297 Кримінального кодексу України. Розпочато слідство.

Последние новости