Вбивство Ірини Фаріон: поліція виявила будинок у лісі, яким міг користуватися вбивця

Вбивство Ірини Фаріон: поліція виявила будинок у лісі, яким міг користуватися вбивця - || фото: ugcc.ua

21 липня поліція виявила будинок у лісі в урочищі Голоско Шевченківського району Львова, яким міг скористатися вбивця мовознавиці та екснардепки Ірини Фаріон.

В ухвалі Галицького районного суду Львова зазначається, що у будинку могли знаходитись речі та предмети, що зберегли на собі сліди вчинення злочину, зокрема: одяг, у якому була одягнений підозрюваний, знаряддя вчинення злочину, інші заборонені в обігу речі, біологічні сліди, залишені підозрюваним, а також речі та документи, які містять інформацію, яка сама по собі та в сукупності з іншими речами мають суттєве значення для встановлення важливих обставин та можуть бути доказами.

Під час огляду місця події було виявлено та вилучено:

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

21 липня слідчий відділ постановив визнати вилучені об`єкти речовими доказами у кримінальному провадженні.

Зазначається, що тимчасово вилучене майно відповідає критеріям визначеним в ст. 98 КПК України (Речові докази), а отже на них може бути накладено арешт.

Слідчий суддя ухвалив задовольнити клопотання про накладення арешту на майно. На ухвалу слідчого судді може бути подана апеляційна скарга до Львівського апеляційного суду.

Нагадаємо, що у п’ятницю, 19 липня, у Львові близько 19:30 невідовий вистрілив Ірині Фаріон у голову біля її будинку на вулиці Масарика (бічна проспекту Чорновола), медикам не вдалося врятувати потерпілу і о 23:20 19 липня вони констатували смерть 60-річної Ірини Фаріон.

Поліція оголосила про проведення спеціальної операції із затримання нападника. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. 

25 липня поліція затримала 18-річного мешканця Дніпра за підозрою у вбивстві Ірини Фаріон.

Последние новости